Fiatal Onkológusok Szekciójának VI. konferenciája

2017. szeptember 29-én kerül megrendezésre a Fiatal Onkológusok Szekciójának VI. kongresszusa az Országos Onkológiai Intézetben. A FIOSZ elnökének levelét az alábbiakban olvashatják.

Kedves fiatal onkológusok, határterületen dolgozó kollégák, érdeklődők!

2011. április 8-án fiatal kollégák multidiszciplináris csoportja megalapította a Fiatal Onkológusok Szekcióját, mely azóta is töretlen lelkesedéssel próbálja összefogni azokat a fiatalokat, akik a jelenlegi rendkívül nehéz körülmények között is nap, mint nap tudásuk legjavát igyekeznek nyújtani az onkológiai betegellátásban.  Idén hatodik alkalommal hirdetjük meg a Fiatal Onkológusok Szekciójának konferenciáját 2017.09.29-én az Országos Onkológiai Intézetben, melyre ez úton szeretném meghívni az onkológiában, valamint a határterületeken dolgozó fiatal kollégákat, hogy ismét megoszthassuk egymással az elmúlt egy évben szerzett tapasztalatainkat!  A konferencia kiemelt témája lesz a „burn out szindróma”, melynek jelentőségét nem lehet elégszer hangsúlyozni. Az ESMO ez évben jelentett meg egy közleményt, amelyben felhívta a figyelmet, hogy a burn out szindróma incidenciája a közép-európai régióban a legmagasabb, továbbá hangsúlyozta, hogy ez a jelenség már jelentős mértékben kimutatható nemcsak a rezidensek, szakorvosjelöltek között, hanem már a szigorló évüket töltő orvostanhallgatóknál is!  A konferencián kiemelten szeretnénk foglalkozni ennek a jelentőségével, valamint felhívni a figyelmet a prevenció fontosságára. A témában nagy tapasztalattal rendelkező előadók vállalták, hogy interaktív training ill. előadás formájában igyekeznek nekünk segítséget nyújtani. A felkért előadók között szerepel coach, trainer, onko-pszichológus ill. közéleti ember is. Remélem az előző évekhez hasonlóan felkeltettük érdeklődéseteket, megjelenésetekre az ország minden régiójából számítunk! A délutáni programba várjuk érdekes esetek, tudományos munkák bemutatását. Idén is lehetőségünk nyílik a legjobb előadók között esseni ösztöndíj kisorsolására. 

Találkozunk szeptemberben!

Helyszín: Országos Onkológiai Intézet 

Időpont:2017.09.29.
Absztrakt-beküldési határidő: 2016.07.31. 

Absztraktokat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email címre várjuk.

 

 

                                                                             Tisztelettel: 

                                                                                                        Dr. Vajdics Tímea

                                                                                                            FIOSZ elnöke

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Következő esemény

ESMO tagság

 

 

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy érvényes MOT® tagság esetén az ESMO (European Society for Medical Oncology) éves tagsági díját Társaságunk megtéríti. A kedvezmény igénybevételének módjáról, illetve további kedvezményekről megújult honlapunkon (www.oncology.hu) olvashat.

 

Az ESMO eseményekről, tanfolyamokról az alábbi oldalon tájékozódhat: https://www.esmo.org/

Emlékeztető

 

A
Magyar Onkológusok Társasága®, mely közhasznú civil szervezet,
jogosult
az   SZJA 1 %  - ának
befogadására, amennyiben javára ilyen felajánlás történik.


Kérjük,
hogy
adója 1%-ával támogassa Társaságunkat,
ezzel is elősegítve az általunk kitűzött célok megvalósítását,
melyek:
egészségmegőrzés, betegségmegelőzés, gyógyító-, egészségügyi rehabilitációs tevékenység, tudományos tevékenység, kutatás, ismeretterjesztés
Szakmai és tudományos tevékenységünkkel hozzájárulunk a rosszindulatú daganatos betegségek keletkezésével, megelőzésével, kimutatásával és kezelésével kapcsolatos ismeretek gyarapításához és azok elterjesztéséhez.

 

Segítségüket megköszönjük,
a támogatás felhasználásáról - az előírásoknak megfelelően - nyilvános tájékoztatást, elszámolást adunk.

 

Adószámunk,
melyre a támogatást várjuk:
19000479-2-43

 

Teljes tájékoztató >>

  

A MOT® - tagdíj összege 2024-ben is változatlan,

 

40 év alattiaknak (diplomások): 2.000,- Ft
szakdolgozóknak (diplomások is): 2.000,- Ft
40 év feletti diplomásoknak: 5.000,- Ft
nyugdíjasoknak, tiszteletbeli tagoknak,orvostan- és  Ph.D. hallgatóknak (max.4évig) a tagság ingyenes

 

A MOT® bankszámlaszáma:
OTP Bank, 11709002-20335665

 

Tisztelettel kérjük, hogy a nevet és pecsétszámot (ha van) a közlemény rovatban szíveskedjenek feltüntetni.

 

Teljes tájékoztató >>