„A nemi betegségek (STI) színe és fonákja - interdiszciplináris kaleidoszkóp gyakorló (házi) orvosok számára”

Kedves Kollégák!

Nagy örömünkre szolgál, hogy a MOTESZ égisze alatt egy kifejezetten a nemi betegségekre fókuszáló, továbbképző rendezvényt szervezhetünk, ahol gyakorló orvosok számára is betekintést nyújthatunk a szexuális úton terjedő betegségek (STI) igen változatos, egyúttal sajnos aktuális tematikájába.

„A nemi betegségek (STI) színe és fonákja - interdiszciplináris kaleidoszkóp gyakorló (házi) orvosok számára” című szekció célja, hogy eloszlassa azokat a tévhiteket, melyek szerint a klasszikus nemi betegségek, így a gonorrhoea és a szifilisz rég letűnt, ritka kórképek; ezek a fertőzések csak bizonyos rizikócsoportokat sújthatnak és jellegzetes tüneteikről könnyen felismerhetőek, vagy, hogy ez a szakterület kizárólag a nemigyógyászok felkészültségét és szakmai alapismereteit követeli meg.

Előadássorozatunkban a teljesség igénye nélkül felvonultatjuk az aggasztó hazai és nemzetközi járványügyi adatokat és trendeket; beszámolunk az újonnan, új szerepkörben felbukkanó STI kórképekről; beavatjuk Önöket a korszerű diagnosztikai módszerekbe, terápiás eljárásokba és prevenciós lehetőségekbe, így a vakcináció előnyeibe is. Kitérünk az STI megbetegedések differenciáldiagnosztikai nehézségeire, a leggyakoribb rizikócsoportokra, valamint a kezeletlen kórképek szövődményeire.

Reméljük, hogy a Magyar STI Társaság vezetőségéből verbuválódott előadógárda olyan színes és érdekfeszítő programot tud nyújtani Önöknek, mely felhívja a figyelmet e betegségek reális kockázatára és az elhangzottak a mindennapi gyakorlatban is a betegellátás javát szolgálhatják.

Szeretettel várjuk Önöket,

 

      dr. Várkonyi Viktória                                         dr. Balla Eszter

a Magyar STI Társaság elnöke                  a Magyar STI Társaság főtitkára

 

A részletes programot itt találja.

Következő esemény

Hírlevél - Konferencia - Tanfolyam

 

h

k

sz

cs

p

sz

v

 
 
          01 02 03  
  04 05 06 07 08 09 10  
  11 12 13 14 15 16 17  
  18 19 20 21 22 23 24  
  25 26 27 28 29 30 31  
 

MOT Kongresszus

ESMO tagság

 

 

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy érvényes MOT® tagság esetén az ESMO (European Society for Medical Oncology) éves tagsági díját Társaságunk megtéríti. A kedvezmény igénybevételének módjáról, illetve további kedvezményekről megújult honlapunkon (www.oncology.hu) olvashat.

EACR tagság

A MOT® tagok 2003. óta EACR tagok is, hála a társaságok együttműködésének. Ez főként a kutatók részére számos előnnyel és pályázati lehetőséggel jár.

Emlékeztető

 

A Magyar Onkológusok Társasága®, mely közhasznú civil szervezet, jogosult az   SZJA 1 %  - ának befogadására, amennyiben javára ilyen felajánlás történik.

 

Segítségüket megköszönjük,
a támogatás felhasználásáról - az előírásoknak megfelelően - nyilvános tájékoztatást, elszámolást adunk.

 

Adószámunk, melyre a támogatást várjuk: 19000479-2-43

 

Teljes tájékoztató >>

  

MOT® - tagdíj összege 2020-ban is változatlan,

 

40 év alattiaknak (diplomások): 2.000,- Ft
szakdolgozóknak (diplomások is): 2.000,- Ft
40 év feletti diplomásoknak: 5.000,- Ft
nyugdíjasoknak, tiszteletbeli tagoknak,orvostan- és  Ph.D. hallgatóknak a tagság ingyenes

 

A MOT® bankszámlaszáma:
OTP Bank, 11709002-20335665-00000000

Tisztelettel kérjük, hogy a nevét és pecsétszámát (ha van) a közlemény rovatban szíveskedjenek feltüntetni.

 

Teljes tájékoztató >>