Összefoglaló a FIOSZ 2018. szeptember 14-i VII. Konferenciájáról

Az idei Konferencia a hagyományokhoz híven az Országos Onkológiai Intézet Eckhardt termében került megrendezésre. Megnyitó beszédében Küronya Zsófia tiszteletbeli elnök köszöntötte a hallgatóságot, és emlékeztetett, hogy a rendezvény végén közgyűlés dönt a következő elnökről.

A MOT képviseletében Mátrai Zoltán elnök Úr nyitotta meg a tudományos ülést. Kiemelte, hogy milyen fontos a fiatalság képzése, az utánpótlás pártfogása, országban tartása, melyben a FIOSZ tagjai, ahogyan eddig is, a továbbiakban is teljes körűen élvezik a MOT támogatását.

Délelőtti előadásként Ladányi Andreától hallhattuk a tudományos közlemények megírásának alapjait, szabályait.  Második előadásra Rébek-Nagy Gábor docens Úr érkezet Pécsről, aki gyakorlati útmutatót adott az angol nyelvű közlemények írásához.  A délutáni szekcióban a megszokott módon fiatal kollégák saját kutatási eredményeiket, illetve egy-egy érdekes és tanulságos esetbemutatását hallhattuk. Az előadók az onkológia szinte minden területéről képviseltették magukat ; hematológia, sebészet, radiológia, dermato-onkológia, daganatkutatás, pszicho-onkológia, fej-nyak sebészet, uro-onkológia, sugárterápia.

A kiemelkedő előadások után - immár a hagyományoknak megfelelően - a legjobb előadók között kisorsolásra került az esseni ösztöndíj, melynek nyertese dr. Betenbuk Judit lett.

Külön köszönet a Magyar Onkológusok Társaságának a támogatásért, a szervezőknek a rendezvény magas színvonalú megszervezéséért, az üléselnököknek és előadóknak a megtisztelő részvételükért.

 

dr. Martin Tamás

FIOSZ elnök

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Következő esemény

Hírlevél - Konferencia - Tanfolyam

 

h

k

sz

cs

p

sz

v

 
 
      01 02 03 04 05  
  06 07 08 09 10 11 12  
  13 14 15 16 17 18 19  
  20 21 22 23 24 25 26  
  27 28 29 30 31      
 

MOT Kongresszus

ESMO tagság

 

 

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy érvényes MOT® tagság esetén az ESMO (European Society for Medical Oncology) éves tagsági díját Társaságunk megtéríti. A kedvezmény igénybevételének módjáról, illetve további kedvezményekről megújult honlapunkon (www.oncology.hu) olvashat.

Emlékeztető

 

A Magyar Onkológusok Társasága®, mely közhasznú civil szervezet, jogosult az   SZJA 1 %  - ának befogadására, amennyiben javára ilyen felajánlás történik.

 

Segítségüket megköszönjük,
a támogatás felhasználásáról - az előírásoknak megfelelően - nyilvános tájékoztatást, elszámolást adunk.

 

Adószámunk, melyre a támogatást várjuk: 19000479-2-43

 

Teljes tájékoztató >>

  

MOT® - tagdíj összege 2019-ben is változatlan,

 

40 év alattiaknak (diplomások): 2.000,- Ft
szakdolgozóknak (diplomások is): 2.000,- Ft
40 év feletti diplomásoknak: 5.000,- Ft
nyugdíjasoknak, tiszteletbeli tagoknak, Ph.D. hallgatóknak (max. 4 évig) a tagság ingyenes

 

A MOT® bankszámlaszáma:
OTP Bank, 11709002-20335665

Tisztelettel kérjük, hogy a nevet és pecsétszámát (ha van) a közlemény rovatban szíveskedjenek feltüntetni.

 

Teljes tájékoztató >>